Gratis verzending vanaf €100,-

Ons verhaal

Wij zijn Emily van Vught en Romy Barendse, twee ondernemers die business en spiritualiteit combineren. Beiden met een fascinatie voor een holistische leefstijl en de dingen anders doen dan anderen. Samen hebben wij de Slow Calendar en het Mindful Magic programma gecreëerd. 

We ontmoetten elkaar in 2018, beiden eigenaar van een groeiend bedrijf, maar in een spagaat tussen de verwachtingen van de maatschappij en wat diep van binnen goed voelde voor ons. 

Romy’s kennis van de energetische seizoenen en de vijf elementenleer raakte Emily en het werd een geliefd onderwerp tijdens onze gesprekken en sparringsessies. Gedurende de tijd ontdekten we steeds meer overlap met de cyclus van de maan en de invloed op zowel ons leven als ons werk. Door Romy’s podcast en workshops kwamen we er al snel achter dat veel meer mensen behoefte hadden aan deze kennis om hun eigen natuurlijke flow te kunnen volgen.

In 2019 ontstond de droom om een product te creëren waarin al deze elementen samenkomen: de energetische seizoenen, de vijf elementen en het leven met de maan. En in een esthetisch aantrekkelijke vorm die jouw belevingswereld stimuleert – iets waar Emily als designer haar expertise volledig tot zijn recht kan laten komen. 

Nu, bijna twee jaar later, is deze droom werkelijkheid geworden en hebben we bijna 350 mensen blij mogen maken met een Slow Calendar. We voelden dat er een vervolg mocht komen; het Mindful Magic programma dat start op 13 maart 2021. En in de loop van dit jaar volgt er nog veel meer… 

We hopen dat de Slow Calendar jou mag helpen om te vertragen en te voelen wat er in een bepaalde periode voor jou speelt, zodat je meer in het nu kunt zijn en in jouw natuurlijke flow kunt leven!

 

Liefs, 

Emily & Romy

Romy Barendse

Strategic & holistic coach

Emily van Vught

Strategic brand coach & designer

Ons team

De Slow Calender is tot stand gekomen dankzij de liefdevolle hulp van deze fantastische mensen. 

Fotografie Romy & Emily
Vivianne Sanderse

Onze inspiratie en bronnen
Leven & werken in het ritme van de seizoenen – Jaap Voigt
Leven met de maan / Moonology – Yasmin Boland
De energie van de seizoenen – Yvonne Sangen & Karin Tazelaar